sOrRy

hej sorry för att jag har uppdaterat dåligt. har bara inte haft tid att uppdatera så mycket.
har hafttvå jätte bra dagar skiiit mysiga och spenderas med roliga människor. har verkligen vart två älskade sommardagar.
tisdag: efter skolan så började jag va med ellen sen mot den tidiga kvällen så gick vi och badade första doppet för i år! wiie, det va på ängstugan as msigt fick tvinga i ellen men va faktiskt inte så kallt.
sen vid elva så kom viktor och fredrik hit ovh vi åkte med dom till ängstugan igen och badade med dom 2:a doppet i år. Något av det roligaste som hände där va, viktor puttade ellen men hon lyckades hålla sig kvar på kanten och sen tappa fredrik sina nycklar så att hans rumpa gav ellen en till putt och hon ramla ner i vattnet. och det värsta va att det va jätte grunt vatten så hon landa rakt på en sten hah. sen lyckades jag och viktor seriöst krocka och verkligen krascha med cyklarna..

onsdag: jag och ellen vaknade någongång och så åt vi frukost. efter det lckades vi ragga med lite folk till ängstugan igen. Vi trodde vi skulle träffa Berlin och Lucas där men sen när vi är där så och väntade ett tag så kom först bara berlin han hade bara tappat bort lucas haha. men sen kom han också men då visade det sig att det inte bara va han. utan då kom ante och alex också haha. sen efter det så kom också samuel och jakob. hade kul även fast det bara va jg ellen och berlinsom badade. sen på vägen hem så va med samuel och jakob ett tag. tills vi drog vidare och bytte om eftersom vi badade i bh och troser så hade två blöta fläckar över brösten och sen en över röven. sexiit och sen drog vi till hamnen ett tag eftersom vi skulle träffa lucas, alex och ante igen. eftersom dom inte ens sa hej till oss innan. så vi höll dom sällskap när dom åt glass ett tag ade kul.

ja det har väl vart dom dagarna!

  

  

  

  
hahah sista bilden ingen ville va med


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0