ja vet att ni iaf bli lite avundsjuka

nu har jag äl myst hela dagen..
det ända som jag har lyckats behålla i kroppen är några glas juice.
myser framför the hills , as mysigt faktiskt fast mitt huve värker och är rädd för att juicen kommer upp.

- hehe mysigt va


tiden går för fort

tiden under det här åter år så himla fort. vi är snart inne på den sjätte månaden av det här året. jag kan bara inte fatta att halva det här året har gått. det har gått så jävla fort och jag förstår knappt att för ett år sen hade jag en kille jag va lycklig. och det är så mycke som ha ändrats sen dess.
hmm det är konstigt.. livet är segt just nu och jag saknar verkligen 2009, och mitt gamla jag.
läskigt hur mycket jag har ändrats gilla gamla towa mera


nej men nu

nej men nu ska jag lägga mig och kolla på the hills.
underbart mitt liv är



allting har ett slut.. va bara att de här kom för snabbt

hej hej morgonen började ju roligt. gick upp vid fem på morgonen och spydde..
jag har sovit fram till nu och nu ska jag väl bara sitta lite vid datan ta de lite lungt.
och hålla tummarna att jag inte spyr igen..
ni ska få lite olika grejer snart iaf;)




idag

imorse så gick jag och mamma och mötte upp släten och vi åt en frukost ute som morsdag grej. det va mysigt och det va goooooood mat.
sen gick jag och ellen på stan och jag hittade ett par nya byxor som jag köpte. jag vet att dom ser jäte fula ut så här men dom är snygga på iaf. kanske inte ser ut som jag men aa snyggt iaf.
men nu måste jag städa sen ska ag och ellen ut en sväng puss

ser dessutom enoma ut men aa ;)


vi kör i ordning här: igår

igår va jag och ellen med arvid och petter va en rolig kväll. vi har torr humor asså satt typ och garva konstant haha. aja, vi cyklade till arvid kollade på ber och åkte sedan till ängstugan. där badade jag petter och arvid men ellen va en mes. men ´jag kom ju i vattnet ganska ofrivilligt efersom jag blev i puttad av petter, och gjorde ett fint magplask.
hah ja sen åkte vi till arvid, och till slut ett tag i stan också hos mig. va en mysig kväll.
tack till er, bilder ♥

 










min älskling hemma !

min kära fru andrea är på flygplatsen i sverige nu. fan va snabbt jag börjar sakna den bruden. går nog snabbt innan vi är på väg till arvid. förjag tror dom ville att vi skulle komma snabbt.
så nu måste jag skynda mig på, ska hinna sminka mig, föna platta håret + att äta nått ojojoj !
för er som inte fattar är ellen andrea


bild

kom på att jag känskeska visa en bild på bikinin som jag har köpt. vill där i mot int lägga ut en bild med den på mi bara så här. känns för utmanande så de få ni se sen nån gång när jag har badat i den :D

fick med en söt påse idag från gina ;)


- sötare på



uppdatering för igår, idag och i kväll

hejhej sorrry för dålig uppdate men ska berätta nu iaf !

igår: kom petter hit någon gång i mellan åtta och nio tror jag. vi la oss och titta på film, först blev de harry potter och sen sex and the city filmen den gamla asså. det va en mysig kväll. sen drog han väl typ lite över tolv. då kolla ja på en film och typ dog sen i sägen.
idag: vaknade vi halv två gjorde mig iordning snabbt och sprang ner på stan. köpte en ny bikini snabbt på gina tricot och fikade med mamma sen hem igen. nu har jag precis duschat, och ska göra mig i ordning. för.. 

ikväll: ska jag och ellen (som kommer hem fån tyskland ikväll, ellen asså) va med petter och arvid. om det inte regnar ska vi grilla på ängstugan och bada. men om det regnar är vi nog bara hemma hos Arvid. det blir säkert mysigt !


- haha


inlägg 230

fick present av min underbara syster idag,.
fick en jätte fin skrivbok. liten och supersööt. och sen godis.
vem har världens bästa storasyster jo jag !

GULLIGT VA

döööööööör!

hej här sitter jag och dör, vet ni varför jo för att jag har så jävla tråkigt.
bläääää på just nu asså.

- ungefär så här kul har jah nu


skööönaste dagen!

har haft n as rolig dag. först med ida, och alva plus lite andra hade skit kul med min kamera. och sen resten av dagen blev det arvid, oliver va väll dom de blev mest snack med men hero max senja och eve va väll också där haha !
biiiiilder !













hmm...

för det första jag hinner as skönt att ta de lite lungt innan petter kommer hit.
nu har jag duschat och funderar lite på kläder för tillfället stör mig massor står häri min rosa morgonrock och inser att ingenting är rent.. toppen.
jaja nu ska jag sminka mig ;)

- mitt humör är på topp, och det har alla sagt idag nöööööjd med livet


outfit

bara en snabb outfit och sen ska jag bara berätta.
jag vet inte om jag kommer blogga nått efter skolan jag får se lite om jag hinner och så. har massor att hinna göra lite snabbt efter skolan.
sen blir det petter och han kommer hit någon gång, så aa ni vet vad jag gör om jag hinner få upp ett inlägg :)
och ja jag är medveten om att det låter väldigt fel :P 


två veckor till sommarlov ♥

SISTA DAGEN I VECKAN !
fyfan va skönt, jag är så jävla trött på skolan just nu så helgen behövs nu. och sen om två veckor kommer sommarlovet, jag svär jag är överlycklig för de.
men iaf nu så ha jag gjor mig i ordning och så. óch idag ska vi få se på 9e:s musikal fyfan va kul asså! jag älskar att se sånt, och se om det är bättre än 9f:s va. aja vi får väl se.
ellen den muppen åkte till berlin idag..kommer hem lördag kväll.
vi alla har väl vart fjortisar någon gång





sista inläget för dagen

hejhej, jag ska bara säga att jag ska gå och plugga nu har tyska tills imorn inte kul alls. men de måste ju göras iaf. så vi hörs imorgon morgon iaf, men kommer absolut inte göra mer inlägg idag.
hör gärnaav er på mobilen sötnosar, hörs imorn puss ♥

hahah typiskt mig


dagen

hejhej skol dagen va bra och rolig haft kul med alice i matsalen.
sen va jag och ellen lite på stan och fikade med arvid.
orkar inte skriva nått ni får bílder.
alice första fyra bilderna: ledsen, lite gladare, glad, överlycklig
 

 

  


tack för att du finns ♥

jag vet att jag redan har gjort en lång kommentar till dig ellen, men jag måste bara skriva det här till dig då att du aldrig glömmer bort hur mycket jag älskar dig.

11 juli 2008, den bästa dagen i mitt liv. de va då ja bestämde mig för att gå fram till ellen och prata med henne. medan hon va ute med sin kanin. jag tror att det va det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. för sen dagen jag träffa dig så har du gett mig all ditt stöd, din hjälp, dina tankar du har gett mig allt. jag har aldrig insätt hur mycket jag älskar dig som nu.
 
du betyder bara mer för mig hela tiden, och vårat band blir alltid bara starkare och starakre. det finns ingenting som kan skilja oss åt nu. för varje gång vi har bråkat så dras vi till varandra igen. för mitt liv går bara inte ihop utan dig, det är sant det funkar inte att leva utan sin bästavän. du och jag kommer att dö sammtidigt för utan dig finns det ingen anledning att fortsätta med mitt liv. du ärmin andra halva. den bästa delen av mig själv.

ellen gabrielsson du är allt jag har. jag kan offra mitt liv för att skydda dig. jag vill alltid ditt bästa, och jag är ledsen för allt skit jag har gjort mot dig. jag vet att att jag absolut inte förtjänar dig. om du inte fanns i mitt liv skulle inte ja stå här idag. jag förstår inte hur jag klarat 12 år av mit liv utan dig.
jag älskar dig ♥










google

asså jag skulle kolla en sak på google om min blogg för förut hade jag tydligen en inställning att den inte fick reklamas genom google och så ;)
men iaf, jag tycker det är två väldigt random bilder som kommer upp iaf haha !




just idag, fan va glad jag ser ut hahaha ;)




förra sommarns favorit bilder med ellen ♥


- någon gång i slutet av sommarn


- från markoolio







torsdag

asså mitt torsdags schema är helt jävla rubbat jag hatar det verkligen. det ändå som typ är roligt att musik lektionen och hemkunskap. men sen är resten av dagen verkloigen skit så är inte speciellt pepp på skolan idag asså. aja har iaf lite sovmorgon till fem över nio ;)
sitter jag iaf här i min tröja som luktar korvrök bläää, sen stendörre asså hah.

- just nu hah


kläder idag


rosa tröja - gina tricot
linne - hm
shorts- cheep monday


kent- den osynlige mannen

fyll mig med luft igen, gör mig synlig
du får gärna avsky mig, om det gör mig tydlig igen
om du vill visa dig igen. om du vill komma hit igen
om du vill röra mig igen, så måste jag vara i färg
fyll mig med vatten min vän, åll mig flytande
jag låter dig avsky mig, det gör mig tydlig igen
om du vill visa dig igen om du vill komma hit igen
om du vill röra mig igen
så måste jag va i färg

glad

hejhej nu har jag just kommit hem. har vart en ganska skön dag faktiskt, va på topp humör på matten, första lektionen asså. där alla som vanligt satte sig och fråga ut mig om privata detaljer haha. nej men hela dagen har bara vart riktigt rolig. och jag gjorde ett prov och det känndes som det gick riktigt jävla bra!!!!!!
jag är glad kolla detta !

kolla min rand!!!!!!!!!!!!!!!


gröna lilla äpplet

en timma kvar tills jag ska åka och jag ska bara byta om och äta nått så är jag klar faktist. fan va jag har vart snabb då, ASskönt ju !
jag är så sjukt jävla trött iaf.. :(

jag håller i det vanliga ääpplet för att jag vill skriva det.
det här jävla lilla gröna äppel parfymen: jag älskar den här lukten det gör jag verkligen. men jag börjar att bli rätt trött på den. asså visst det är en god lukt men alla har den och använt den i ett år nu typ. ja behöver en ny parfym ?





plugg

nu blir det plugg, och jävligt glad för det, massa choklad som jag fick av pappa, för att han just va nere hos min syster köpte han de åt mig.
ska bli rätt skönt att plugga är inte så jätte tråkigt faktiskt. helt okej när man har en film i bakrunden sex and the city 41 gången :D
hah men ni får gärna underhålla mig med sms, ni har väl mtt nummer :D

choklad 
+



nu ska jag berätta lite om dagen

hejhej tänkte att jag skulle berätta om dagen innan jag börjar plugga, kom just hem från fikat med pappa. tänkte eftersom jag kommer plugga rätt länge så bloggar jag först.
ja som ni antagligen vet så var det ju inte världens bästa väder idag, och vi skulle ju åka ut till stendörren. men även fast vädret va dåligt så hade vi det riktigt mysigt, eler jag tyckte iaf det. några killar hade med sig gitarrer, vi grillade, fyra stycken badade och vi lekte burken haha.
nej men jag tycker att det va en lyckad dag.
bilder ♥






haha alva !

idaaa

killar med gitarr

femåring..



hemma en snabbis

hej hej nu måste det här gå lite fort, så sorry om inlätt blir lite oläsbart.
har haft en jätte mysig dag faktiskt, som jag kommer berätta mer om när ja kommer hem.
för om en kvart så ska jag fika med pappa, sen måste jag plugga men ni får en uppdatering efter det. vet faktiskt inte riktigt när det blir, men efersom ja inte vet så får ni cp bilder från igår ;)
det bjuder jag på ♥


jag bokstavligen ramlade ut ur köket ;)


haha ja..


hejehj

hej jag har frilufsdag idag. det ska faktiskt bli ganska mysigt.
vi ska åka ut till stendörren grilla, mysa, sjunga aa bara va med klassen.
ska dra om typ en halv timms nu, så sitter och äter frukost.

min massäck. för idag 

 


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

mitt humör är verkligen på topp just nu. även om inte dagen har vart världens bästa, har vart en lång dag och jag började gråta på matten, satt och tänkte på en och ja då började tårår rinna.
men nu mår ja mycket bättre, fast har en saknad idag.
har därimot inte tagit några kort i dag i skolan :(
JAG OCH KAJSA SÅG EN ORM IDAG !
hah jaja jag har inget att skriva just nu puss ♥
kallas bjuda på sig själv och ha hyperflum



visst ser ja lite brun ut? ;)





ska dra om en halvtimma

kläder för dagen :D


måndag

hejhej nu är det måndag igen, och jag är verkligen skiiiiiit trött asså. borde kanske ha sovt lite mer.
jag mår riktigt riktigt illa just nu, så jag orkar verkligen inte bloggga så jätte mycket på morgonen.
hehehe..

 

godnatt inlägg ♥

nu ska jag lägga mig i sängen strax och göra något annat tror jag typ läsa eller nått annat blir nog nått annat men kan iaf inte sitta vid datan mera. för det orkar jag inte, som ni läste tidigare idag jag somnade fem igår. så känner mest för att bädda ner mig i sängen antigen sätt på en barnfilm eller en riktig gråtfilm. tror jag väljer gråt hah :D
hörs imorn puss ♥


bjuder på sexiiii bild från idag.. :D


ska bara hämta cykeln = menade kameran och inte cykel men aa ;P

hah jag och ellen har vart ute och gått typ hela kvällen nu.
har vart mysig och as kul, massa helt random saker hände seriöst. jag och ellen hitta två cyklar och dom va barncyklar som vi cykla runt på ett tag aa sen ställde ellen ifrån sig sin. men jag gick kvar med min ett tag, och vem trorni jag träffa ? jo mamman till pojken som ägde cykeln.. ska vi snacka om otur eller..
ja det va bara allmänt askul ;) 

nu får ní bilder ♥










städat

hejhej, nu har jag städat hela dagen, och jag känner bara nu att jag absolut inte orkar mer, men va ska jag göra?
jo juste städa vidare.., nu måste ja laga mat OCKSÅ. mitt liv suger idag.
går runt här hemma sköter allid gråter i mellan åt hela tiden. aja de blir väl bra..



ellen gabrielsson- om de inte va för dig så skulle inte jag sitta här idag. jag skulle ligga i en kista nånstans nergrävd i marken. jag vet att det låter smörigt. men det är seriös du som får mig att orka leva. att orka igenom alla mina problem, och få mig att förstå att det finns ett ljus i slutet av tunneln!
- jag kommer allid älska dig bästavän !


kent ♥

Ur en klar himmel faller bomben ner
Vi ligger tysta i en krater, ler
När vi ser vår samtid brinna ner
Och jag ska skydda dig med kroppen min
Luften svider när vi andas in
Har alltid sett oss som Ansgar & Evelyne

Vi ska fylla våran stulna bil
Med dyra klockor och dexedrine
Souvenirer från en tid då vi var svin

Och du har tagit mig från kylan in
Från tysk hårdrock till Charles Valentin
I min bok är du för evigt Evelyne

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag

jag älskar verkligen kent och alla dom här låtarna bara allt sätter sig rakt in i mitt hjärta. bara träffar mig helt. jag vet att jag på ett sätt sitter och plågar mig själv när jag lyssnar på dom, för att det påminner mig om en annan. men även om det inte gör något bättre att sitta och plåga sig själv, och gå igenom alla våra minnen och allt sånt. men faktiskt det känns bättre för stunden att bara få bort alla mina tårar. att bara ligga och skrika ut dom tillsammans med en kent låt.

 


du & jag ellen gabrielsson

hejhej jag tänkte att jag skulle beräta lite om igår kväll och lite om natten hehe.
jag ellen och viktor drog till jesper vi tog väl det mest lungt kollade på lite film pratade och ja bara chilla hah. det va mysigt sen drog vi väl där ifrån vid ett. och då gick vi hem.
sen runt två halv tre måste väl klockan iaf ha vart, så kom iaf Berlin hit. ja vi gjorde väl inte så myckt med honom heller, typ samma prata lyssna på musik ja typ de. jag tror att jag va vaken till typ fem.
sen vid tio känner jag hur nån stod och sparka lite på mina ben då skulle berlin dra, och strax efter det drog ellen också.
haha jag och ellen har verkligen fått lite svårigheter med att va själva vi är med folk hela jävla tiden helt fullbokat hela tiden. det är så jävla skönt att aldrig va ensam, då slipper man känna av hur dåligt man mår.
ska ni iaf få bilder.








blire ut asså

nu kom viktor hit, han är så jävla bäst!
så nu sa vi tre dra till jesper, blir nog sista inlägget för idag antar jag. tror inte jag kommer orka sen.
men vi hörs antagligen imorgon moron
puss ♥

17




hejsan

hejhej nu är vi hemma en snabbis.
har vart på ängstugan nästan hela dagen, för det mesta va vi bara med Arvid och Emil, men några timmar senare kom jesper och viktor också. viktor stanna bara en jätte liten stund och lyckades sen åka iväg med min mobil, säger bara yes asså..
men nu ska vi iaf träffa jesper och viktor ett tag.
tror inte att det blir mer inlägg idag för vi lär stanna hos jesper ett tag.

bilder från dagen ♥


















hejhej

hejsan, nu står jag här med ellen,  jag är på ganska bra humör idag, kan ju kanse bero på vädret men vet faktiskt inte :D
men har vart så bra igår och så, så har inte orkat blogga så mycket.
igår: igår åkte vi ut till ängstugan som vanligt och badade. Vi åkte dit med Viktor och sen lite senare kom Jesper också. badade där i mot inte igår men ellen och viktor gjorde det :D
idag: ska vi åka ut dit igen med Berlin och några tror jag. blir grillning och bad får bilder i kväll eller imorn.
puss ♥




BESTÄMDE MIG NU




har ni lagt märke till min vana ?

har ni lagt märke till min vana att sätta ut fingrarna i ett peactecken varje gång jag tar en outfit bild.



 


godmorgon

fan va jag har blivit bra på att morgon blogga hah. nej men det är den som är lättast att hinna med.
hehe nu sitter jag här och sminkar mig. som vanligt ?!
ska strax äta frukost.
största problemet idag är, det som kallas kläder hehe, ingen aninga va jag ska ha på mig.
jag har lite hat/kärlek för kläder.
hehe först bild utan smink oplattat hår


med smink plattat hår, men fortfarnade mys kläder




skola-bad-hem-hamnen- hem igen

haha ja det har vart min fina dag. faktiskt vart riktigt rolig.
har badat med ellen och arvid, vi hoppade på tre och höll varandra i handen och bara hoppa underbart asså, sen sola vi ett tag. sen åkte jagoch ellen till stan igen åkte till hamnen åt glass och bara mste resten av dagen.
nu har hon precis dragit och jag sitter här som ett mobboffer.
men jag orkar verkligen inte skriva mer jag är inte på topphumör nu.


sOrRy

hej sorry för att jag har uppdaterat dåligt. har bara inte haft tid att uppdatera så mycket.
har hafttvå jätte bra dagar skiiit mysiga och spenderas med roliga människor. har verkligen vart två älskade sommardagar.
tisdag: efter skolan så började jag va med ellen sen mot den tidiga kvällen så gick vi och badade första doppet för i år! wiie, det va på ängstugan as msigt fick tvinga i ellen men va faktiskt inte så kallt.
sen vid elva så kom viktor och fredrik hit ovh vi åkte med dom till ängstugan igen och badade med dom 2:a doppet i år. Något av det roligaste som hände där va, viktor puttade ellen men hon lyckades hålla sig kvar på kanten och sen tappa fredrik sina nycklar så att hans rumpa gav ellen en till putt och hon ramla ner i vattnet. och det värsta va att det va jätte grunt vatten så hon landa rakt på en sten hah. sen lyckades jag och viktor seriöst krocka och verkligen krascha med cyklarna..

onsdag: jag och ellen vaknade någongång och så åt vi frukost. efter det lckades vi ragga med lite folk till ängstugan igen. Vi trodde vi skulle träffa Berlin och Lucas där men sen när vi är där så och väntade ett tag så kom först bara berlin han hade bara tappat bort lucas haha. men sen kom han också men då visade det sig att det inte bara va han. utan då kom ante och alex också haha. sen efter det så kom också samuel och jakob. hade kul även fast det bara va jg ellen och berlinsom badade. sen på vägen hem så va med samuel och jakob ett tag. tills vi drog vidare och bytte om eftersom vi badade i bh och troser så hade två blöta fläckar över brösten och sen en över röven. sexiit och sen drog vi till hamnen ett tag eftersom vi skulle träffa lucas, alex och ante igen. eftersom dom inte ens sa hej till oss innan. så vi höll dom sällskap när dom åt glass ett tag ade kul.

ja det har väl vart dom dagarna!

  

  

  

  
hahah sista bilden ingen ville va med


outfit

ser lite stört ut..


kaffe på morgonen

hejhej, vi har sovmorgon idag för våran första lektion är på num idag vid kvart i nio.
skööönt skönt eftersom jag bor fem minuter där ifrån faktiskt så det blir as skönt vi ska va där kvart i nio jag går väl fem över halv.
så nu ska jag äta och lite sånt puss.


heheh jag vet jag vet

heheh ja jag borde redan ha pluggat nu eller hur? ;)
mja det kanske jag borde för då hade jag varit klar nu men det är ju inte riktigt jag ifall jag redan hade pluggat klart haha. Jag åt och sov ett tag till ist det var skönare haha. men nu måste jag sätta igång på riktig, men ni skulle kunna göra detroligare för mig snälla det voooooore jätte underhållande om ni kunde smsa med mig sammtidigt. snälla snälla snälla gör bara det och skriva va ni vill :D
0765978861 ♥

haha oj då..


hemma & tjurig

hejhej jag har vart hemma ett litet tag nu jag är verkligen skiit trött det första som hända va att jag seriöst jag somnade ihop som en jävla hög i soffan. så sen kom ellen hit men jag va lite tjurig inte med flit men hade ju precis vaknat så hon drog iaf hem igen så jag ska sätta mig och plugga nu ett tag för jag har inget val haha ;)
glömde att ta med mig kameran til skolan det va rätt synd annars kunde nuí fått roliga bilder hah ;)

- just me who loves the weather?





dagensss

jag älskar verkligen att låna saker då och då. wiieee. lät också mitt hår vara lockigt. jag orkar inte platta håret för att det är för slitet. hah men ja jag vet att at det står lite åt alla håll.

kofta - joy
blommigt linne- ginatricot lånat av ellen
vitt linne- hm
jeansleggings- någonstans i Schweiz


morgon ifall ni nudå inte viste det ;)

godmorgon sovit sött och drömt om mig hoppas jag ?
jag har faktiskt sovit ganska bra inatt mardrömmar men ändå faktist. är rättså trött idag och käner inte världens lust efter skolan. men brukar ändå bli hel okej när jag väl är där faktiskt. och veckan har ju bara fyra dagara lediga på onsdag ju :D
men nu ska jag göra mig i ordning och titta på bella och tyra. ni får outfit sen om jag hinner annars efter skolan puss ♥

mm kladdkaka..


:D

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? ehm mja

Vad tycker du om kärlek? beror på

När kramade du någon sist? idag

Saknar du någon speciell person?
jaa

Har du svårt för att bli kär? absolut inte..

Är du singel? ja

När fick du senast en komplimang? idag:D

HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat med nån riktigt ful: haha ja `;)

Hånglat med fler än 50 pers: tror inte

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja..

Gjort något riktigt dumt? för många gånger

Gjort något du verkligen ångrar? jaa

Åkt ambulans?  vet faktiskt inte

Gjort nåt olagligt? ehmm

Fått din mamma att gråta? Tror det

Slagit ner någon? slagit ja men inte

Skämts över dina föräldrar? hah gjort

Sagt jag älskar dig och menat det? jaa

Tar du droger? ja hela tiden ?

Dricker du? noo

Vilka kläder sover du i? olika :D

Vad hatar du verklige? ormar

Är du ensam nu? Nej:D

Vill du gifta dig? ja!

Vill du ha barn? självklart :D

 
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?  ellen

Såg dig gråta? ellen

Fick dig att gråta? vill inte säga..

Du delade en dricka med? ellen

Du gick på bio med? ellen

Skällde på dig? mamma---

Sa någonting till dig och vad var det? helt sjukt

 DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

 Gråtit? yes!

Kramat någon? jaa

Pussat någon? nej

Köpt någonting? jaa godis

Sjungit? Självklart!

Saknat någon? jo gör jag alltid


femte inlägget för dagen

börjar känna mig duktig : D
nu sitter jag här ochpratar med min kära syster över skype här aldrig varit så glad över att det finns faktiskt.
jag ska snart gå och lägga mig eftersom det är skola imorn hha :D

jag och jana i sommras


favoriter

jag tänkte at ni skulle få det här en gång i veckan nu ett tag farmöver tills jag inte vet vad jag ska isa längre. men då blir det en favorit outfit och sen två plagg som jag älskar och tycker är helt stilrent. det som jag bara älskar lixom.



det här är en grej som jag bara älskar för den här outfiten innhåller verkligen allt som jag älskar. linne med tyrck så att det inte bli så tråkigt. kavaj stilrent som in i helvete. jeansshort och ja jag älskar verklien short plus att ja älskar dom här. plus ett par högaklacka I LOVE IT !


        
den här blusen köpte jag på hm när jag va i Schweiz. visst den finns i Sverige också men det va där jag köpte den det t därfäör jag inte har nån koll på det svenska priset. men jag gillar verkligen den här blusen pågrund av att den är stor och luftig men har ändå sin tajta del runt brösten där man knyter så hår som man nu vill. plus att det blommiga mönstret gör att den blir roligare. Det här är en typsk sommarblus för mig.


ett par helt vanliga gula shorts egentligen. men något av det bekvämaste jag vet är att ha på mig shorts på sommarn det är skönt svalt lätt att ha till linne. men sammtidigt som jag tycker det är väldigt snyggt med shorts i jeans, vitt, svart kan jag också tycka det blir väldig tråkigt. så jag har egentligen tagit ett par gula jeáns och klippt av dom. dom här shortsen kommer verkligen att bli använda i sommar kan jag lova !





 


2 timmar 13 minuter

titta jag blir bättre nu är det bara 2 timar och 13 minuter sen jag blogga sist. haha, jag tänlte att jag bara skulle göra ett litet inlägg nu .
och sen göra favoriter ur gaderoben för er. jag kommer sätta ut två plagg och en hel outfit med skor och smycken på den också. låter det good? hah om inte ja men läs inte min blogg då idiot haha skämta ;)
men det kommer i nästa inlägg.

nu ska jag strax dra till ellen vill inte va själv känner mig lonely och ledsen nej jag tänker inte säga varför så ni behöver inte ens fråga. än så länge har jag suttit nu i två timmar och pluggat duktig som man dårå är plus attt min mamma har vart jätte snäll och bakat en kladdkaka åt mig som plugggodis säger bara mums  (AAAA)
men nu ska jag fixa nästa inlägg så kommer ni få det straxxxx ;)
- DÅLIG BILD PÅ EN MUMSIG KLADDKAKA !


äggkastning ! läs ganska roligt faktiskt

jag glömde visst en del från igår: när jag och ellen va på väg hem för vi skulle äta, så kommer helt plötsligt ett ägg flygande och de träffar ett träd ingen av oss reagerar riktigt såg bara ut som om det hade fallit från ett träd eller nått. sen ser man hur ett till jävla ägg kommer och vi börjar titta oss omkring och då ser vi såklart Berlin och Lucas som står där och försöker träffa oss.. ja men dom träffade inte och sen åkte dom bar förbi oss. så vi fortsatte bara på vägen hem. och när vi har kommit en bit frammåt så kommer ett till ägg flygande och går sönder rakt framför våra fötter så att det kvätter upp på våra ben. aja det va väl iaf lite normalt haha ;)


22 timmar 47 minuter

hejhej, nu sitter jag här och har inte bloggat på 22 timmar och 47 minuter känner mig som en dålig blogare haha ;)
lite kort om igår dårå: jag va med ellen hela kvällen och natten. vi va ute hela tiden eftersom det va skiit varmt igårr så jävla skönnnnt! säger bara äntligen kunde man gå i t-shirt och shorts utan att frysssa!
lite saker i går va lite oväntade som att jag och ellen ställde oss bakm sporthallen och bytte strumpbyxor gick ju lite sådär ellen fick en maska på än gång och vi båda hade sand innanför :P
hahh hade iaf kul !

- gammal bild på mig och ellen fatta att man såg ut så här för lite me än ett år sen är ju fan egentligen pinsamt ;)


hann

hej hej jag hann visst inte allt igår men det är väl bara bra då får ni lite roligare saker idag och imorn ist då.
jag sov till ett idag sen åt jag frkost och nuhar jag pluggat lite också efterso jag iger så mycket efter ¨så måste jag göra det.
men nu ska jag ta en fika på suprise med mamma och sen kommer ellen hem idag ist så kommer att va med henne resten av dagen :D
måste göra mig i ordning nu.

- SEXIII MIN ! HAHAHA, nej men nu drar jag puss


nytt idag





 


ehm..

jag tömde just min väska fan va ja har mycket skit. det här är enlig mig va en bra väska behöver ha med sig. + kamera men det är med den jag tar bilden lixom.

1. almanacka
2. tamponger
3. bindor
4. olika kort
5. ipod
6. hörlurar
7. penna
8. hårspänne
9. läppstift
10. penagar
11. solglasögon
12. mobil
ja sen kommer dårå min väska, skriver lite saker i mer än ett föremål. så att inte listan blir för lång.


1. tamponger
2. bindor
3. plastsked
4. överstrykningspenna
5. hårspänne, ring, grej till läskburk
6. armband, sy tråd´, läppstift
7. kvitto, trä giraff (?), h¨rsånnen igen
8.penagar, skumbananer
9. bodyspray, mobil
10. hörlurar, kondom (?), bild på mig länge sen
11. nässpray, miniräknare
12. läppsyl, ipod och hörlurar igen
jävligt onödiga saker igen..


LITE SENARE

eftersom jag har vart dålig på att blogga de senaste dagrana. så ska ni få:
1. bild på tröjan ja köpte & tavlan
2. mina tankar om storbloggarna
3. fem saker ni inte visste om mig
4. det här har måste jag altid ha med mig ut
5. ni kanske också får se favoriter ur gaderoben

ska fixa allt det här lite senare när jag kommer tillbaka till datorn, ska bort från den en liten stund kommer sen igen puss :D

 


satte

satte mig u och ska jobba mig igenom alla avsnitt av Bella & Tyra show as kul.
är bara på första avsnitet men iaf !

 


köp

hejhej vi kom hem vid sju idag ungefär har vart en rätt skön dag.
hittade inte då jätte mycket, men fick en tavla från den lilla butiken brevid ovh hitta en jätte fin tröja också.
ni får bilder på dom sen jag orkar inte gå och ta kort nu.

sovit sött?

hejhej, har ni sovit sött?
sorry för dåliga uppdateringar just nu men min blog.se har verkligen en stång i arslet eller nått..
men iaf jag ska försöka att blibätte nu jag lovar.
idag ska jagoch mamma åkatill lager 157 tror inte jag kommer köpa så mycket men kanske blir någonting iaf. jag hoppas det. sen nån dag måste jag ömma min gaderob igen jag vill inte ta bort nått men får inte plast längre..
så dit ska jag åka över dagen, ikväll får jag faktiskt se lite hur det bli vet inte om jag orkar är fortfarande lite små dålig..
men nu måste jag göra mig iordning puss!


ghjkl

Tonåren:
Hur gammal är du? ´fyller 15
Hur tycker du att du har det hemma? bra

Har du bra självförtroende? noo
Kan du lita på dig själv? ibland
Hur tycker du att ditt liv är? bra/ skit ibland 
Vill du ändra på något i ditt liv? visa grejer kansek

Är du nöjd över din kropp? kan va nöjdare

Något du vill ändra på din kropp? yes
Kan du själv säga att du tycker att du är söt? inte ritigt

Kärlek:
Har du någon kille? noo
Trivs du tillsammans med någon kille?  klart :P
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? vem gillar inte långa?


Vänner:
Har du bra vänner? undebara
Du tycker om att va med dina vänner? n´dum fråga ja?
Har du många vänner? beror på äkta eller "vänner"
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner? ellen
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra?  få bra

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? ne..
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? har hänt fast är för kort
Har du fått höfter? ja.

Tycker du mer om vara på stan än att vara hemma med kompisar & "leka"?  beror på

nu drog frida

 


så glad som man kan bli !

jag är super glad nu för frida wikner kommer hit och jag har nte träffat henne på över ett helt jävla år. så jag har saknat henne jätte ätte mycket. hon är en av världens finaste flickor men det är synd att jag verkligen aldrig träffar henne.
hon och jag är rätt olika men vi har alltid så jävla roligt och det spelar seriöst ingen roll hur lång tid det än tar emellan när vi väl ses så har vi alid as kul !
hon kommer hiiit på sin moppe fan va jag är avundsjuk.. :

frida sötnosen! snodde bild från hennes bdb!


baby you're the best

hejhej sorry för en sen uppdatering men jag har inte vart hemma så mycket eller kom väl hem för nån timma sen men har inte orkat uppdatera fören nu.
har vart på stan och godisbron haha jaf har så jävla mycket godis. men jag ha känt mig lite hängig pollen tar kål på mig seriöst.
haha har inte så mycke att säg just nu så ni får bild på mig och min godisskål ist :D


rolig kväll

efter att jag kom hem och blogga så gick jag och ellen ner och fikade på stan. det va jätte mysigt sen kom vi hem och tog det lungt ett tag vi satt bara vid datan lixom.
efter det blev det tacos och sen drog vi ut.
vi gick mest bara runt ett tag och sen stötte vi ihop med ida och sara va skit kul vi "ville" ha lift så vi stod vid vägkanten och sprang efter bilar va skit kul!
sen på vägen hem fick vi sällskap av andra va en rolig kväll tog ine så mycket bilder men jag tor jag har några!
och föresten ska jag bara säga grattis till gustav som fyller år i tre min till!
 

SVAR TILL ALICE!

haha älskling jag tar det när vi ses någon dag. hahah du är bäst !
asså jag fattar inte varför set inte går det här är ditt nummer eller hur 0760961457?
älskar dig ♥

 


outfit of today


kofta- joy
blus- hm
jeansleggings- vero moda

                                                                                                                                          


och så va det ledigt !

WOOOOHOOOOOOOOOOOOOO ! vi har ledigt i fyra dagar jag är på ett toppen huör mitt liv leker. och jag kaninte ha bättre vänner asså! livet leker asså.
nu blir det väl ellen så snart jag orkr röra mig dit. hon åker ju imorn asså till göteborg så komer hon hem på söndag så vi ska väll ha lite kul ikväll. för det är sjukt när ellen är här då är vi bara dryga men då brjarvi sakna varan..

 

 


min klänning

hej tänkte bara visa min nya klänning. som jag ska ha på skolavslutningen faktiskt jag tycker den är söt och enkel så man kan andvända den resten av sommarn också. det bilr as bra :D



- ja vet inte riktigt hur ag står :P


11 maj 2010

hejsan sorry för dålig uppdatering men delar av dagen har vart sådär så har inte orkat skriva så mycket faktsikt. men alla har väl dåliga dagar elle hur? :D
men sen mot kvällen så blev det bättre, verkligen mycket bättre.
ohh föresten ALICE HAR NYHETER TILL DIG  !men som vanligt funkar det inte att smsa dig..:P

min och alice nya: ja vet jag läste de på din blogg igår hah !

   

  

                          
- testa min vighet


tisdag

det är tisdag och det här är näst sista dagen för veckan så jävla skönt. tror att dagen kommer bli rätt bra dag ändå. vist jag är skit trött och orkar inte skolan överhuvudtaget. vi kommer inta ha nån tyska för den får v information på, sen so;n kommer vi bara stta och lyssna och vi har lite roliga lektioner också :D
me nu måste jag dra  för att jag ska hinna :D



vem sa nått ?

vem sa att nyttig mat är det godaste.




so,

so fan va jobbigt det är just nu jag bara orkar inte meer skola mer plugg mer prov långa dagar bara allt de är så värdelöst..

men nu

nu blir det plugg. imorgon så har vi föredrag i so:n och det är en del som jag inte är del som jag faktidkt inte är helt klar med än. s nu ska jag sätta mig och plugga men jag ommer nog till datan senare. och då ska jag tipsa om en jätte rolig smyckes sida fast det är lite allt möjligt annat också.
men vi hörs senare puss ♥

hihi


mina bikinis nu..

jag har några stycken men den ända bikinin som jag faktist gillar den blåa med andra ord och som jag sa sa är ena delen förstor och andra förliten åh toppen eller hur?
ni kommer förstå nu varför jag behvöver en ny


-TROSORNA ÄR ALLDELES FÖR STORA!



- förstora trosor.. jag gillar toppen men utsliten och passar inte


- passar absolut ingenstans


- älskar de här men är alldeles förstor..





vill bara säga att kajsa har vart bäst idag !

hejhej vill bara säga att jag har haft en sån jävla bra dag i skolan. har vart as skön och kul som fan. JAG har seriöst aldrig älskat min klass så mycket som jag gjorde idag.
dom bilderna som ni ser med "fula" ord på tavlan är för att vi hade sexuallkunskap. hahah fan va kul vi hade alla kort tog jag medan jag stod upp på två bänkar !
  

  
hahah jag älskar dagen!






måndag morgon igen..

åh va ku måndag morgon igen jag hatar verkligen måndagar men den här veckan kommer nog bli helt okej går ju bara till på onsdag. så det är bara tre dagar den här veckan. (Y)
iofs så är två av dom dagarna till hav fyra men iaf kul :D




SÄGER BARA BLÄ!

FAN JAG SÄGER BARA DISS TILL DET HÄR ASSÅ.
jag är verkligen skit sugen på något gott typ godis jag håller på att få mens tror jag..haha aja jag är iaf as sugen på nått sött. och jag har ingentiing. det ända jag hitta va läkerol

fan dom är så jävla äckliga ska jag bara säga diss!


bara för att jag alltid har tråkigt..

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? vet inte..
Vad tycker du om kärlek? beror på med vem
När kramade du någon sist? idaag
Saknar du någon speciell person? jaa..
Har du svårt för att bli kär? neej!  
Är du singel? kanske inte helt men vet inte
När fick du senast en komplimang? mjaa du

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: inga kommentarer
Hånglat med fler än 50 pers: skulle inte tro de
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? haha (a)
Gjort något riktigt dumt? ja..
Gjort något du verkligen ångrar? japp 
Åkt ambulans?
 vet inte..
Gjort nåt olagligt? vet inte
Fått din mamma att gråta? kanske
Slagit ner någon? noo
Skämts över dina föräldrar? haha aa
Sagt jag älskar dig och menat det? Jaa
Tar du droger? no
Dricker du? Ne
Vilka kläder sover du i? beror på 
Vad hatar du verkligen? att må dåligt
Varit kär? jaa
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? yes!  
Vill du ha barn? ja!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag  ;)
Såg dig gråta? ellen
Fick dig att gråta? vill inte skriva de
Du delade en dricka med? ehm..
Du gick på bio med? ellen
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? hörs imorn puss, tel
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? lite för mycket
Kramat någon? jaa
Pussat någon? oh noo 
Köpt någonting? aa
Sjungit? aa
Saknat någon? gör jag hela tiden..

JAG HAR:
Digitalkamera? yes
Systemkamera? no
Telefon på rummet? räknas mobil
Egen dator? noo :'(
Könssjukdom? aa vekligen :P 
Bra kompisar? jaaaa!


HÅLL ERA SÖTA SMÅ TUMMAR FÖR MIG NU !

hejsa jag är spänd och jag hoppas på en sak nu okej nej jag är inte sänd men jag hoppas på en grej. vill ni veta vad klart ni vill ! och om ni inte vill det läs inte då? ;)
jag vet inte om ni har tänkt på det men jag har haft en röd prick på näsan i över två år nu.
och idag precis när jag hade sminkat av mig så sprack den och det började rinna ut blod :D
jag hoppas bara på att den försvinner nu!!!

veet att man inte ser bra men iaf


 


TVÅNGSTANKE

jag har en vångstanke med att jag alltid måste räkna ord jag vet inte rktigt varför men jag gör de seriös hela tiden. är de någon som vet hur man blir av med en sån här grej ?

- ni ser siffrorna i kannten och alla sträck..


HAMNADE MED ATT LEKA MED BILDER

                                                                
 - tyckte tröjan blev cool så här jag älskar alla detaljer som kommer fram:D



HAHHAAHH





 


DAGENS PLANER


bilolycka !

ellen och towa va tyvär med i en olycka i en bil båda överlevde utan skador det ändå som hände efter krocken framför skolan va att glasögonen satt snett.
här har ni bilderna !
varnar känsliga tittare !
 före olyckan  efter, liten skada på härnan också

 före olyckan

 efter









I never ment o fall in love with you

godmorgon, om ni undrar över rubriken så är det en låt text och om jag ska va helt ärlig så är det som jag känner också om ja ska helt ärlig. men det ska jag inte skriva om nu
jag stannade uppe rätt länge igår ville inte gå och lägga mig och det slutade med att jag somnade ihop i soffan och mamma som hade vaknat vid fyra väckte mig .. :P
FAN VA BRA JAG HAR HITTAT MITT MINNESKORT IGEN !
WIIIIIIIIIIHOO !
men vi hörs efter frukosten



så jävla fin text började just gråta !

you were never supposed to mean this much to me
people always say that hate is such a strong word.
but so is love people throw it around like it's nothing.
befor you let go, remember the reason why you were haing on,
you're never really living untill you've found something to die for
i'm at this point in my life where i'm just daring someone
to push me of a clif just to see if i'm strong enough to fly
some thing last forever some don't
for a moment everything fades away and it's jut you and me
sometimes you miss how a person really is
i guess when you're were young first impressions means everything
hears to all the pepople wasted there wishes, wishing for a happy anding that they never get
promises are meant to be broken i learnd that from him
see maybe his is the problem i care to much and you well don't care att all






UTTRÅKAD

Namn - Towa
Bor - stan
Syskon - 1
Ögonfärg - blå
Längd : 1,57
Sko storlek- 35-36
Höger eller vänsterhänt - högerhänt
Stjärntecken - lejon raaaw
Hårfärg - egentligen ljusbrun men blond nu
Födelseort - schweiz

DAGENS..

Låt - adore you
Saknad - lucas hartzell
Kläder - just nu stor tröja trosor
Smink - mascara
Underkläder - just nu trosor :P
Köp - halsband
Göra sen - mja..
Godis - hubbabubba
Pinsammaste -  har inte skämt ut mig idag  faktiskt :D

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp- nej
Tycker du om godis - YES
Hur många gånger i veckan äter du godis - mer en än gång
Äter du oftast nyttig mat - nej
Tycker du att du själv är söt/snygg - nope
Du ger mycket komplimanger till andra - ja rättså
Är du nöjd med ditt förnamn - brukar ínte tänka på de
Du tycker att du själv är smart - hahaha
Vad är det sämsta hos dig - min osäkerhet
Vad är det bästa hos dig - ingen aning
Har du bra självförtroende - nope
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - några (A)
Du tycker om att vara med tjejer -  med tjejkompisar ja
Känner du dina grannar - en av dom iaf :D hah ellen
Vad har du för färg på dina underkläder idag - rosa, blå..
Äger du några Björn Borg trosor - jaoo
Gillar du skolan - gillar mina kompisar där iaf
Har du någon gång skolkat - jaa

ÄR DU...
Snäll - när jag känner för det
Snygg - fråga inte mig
Söt - hehe  
Kär - jaa..
Kort - aa
Klantig - som fan
Romantisk - har mina stunder


bikini

NEJ JAG SKA INTE BE ER ATT RÖSTA PÅ ENFUCKING JÄVLA BIKINI!

just för tillfället håller jag på att leta en ny bikini, min gamla bikini är snygg och så men troserna är alldeles för stora och bh grejen är förliten.. ;) hehe men jag älskar verkligen den egentligen toppen asså..
aja då jag måste hitta en ny nu !
vet ni nån bra sida?`:D
ni ska  snart få en bild på min gammla :D





varför faller ja alltid för så dyra saker ?

- alexander McQueen 31 465

 
- alexander McQueen 6265



- burrberry 7665 





q har inga rubriker som börjar på q eller jo nu

nice rubrik hehe..
jag gillar seriöst röda läppar eller okej intebara röda men färgade läppar är seriöst riktigt jävla snyggt. jag hatar när folk har vita läppar iuuew.  så jag har verklige börjat älska färg på läpparna.




just ja !

halsbandet jag köpte också !




hold my hand..

hej hej nu är jag hemma igen eller okej jag kom hem för nån timma sen men har inte orkat blogga än. har köpt ett halsband iaf. så är glad över det iaf. hah det är posetivt att jag har något att va glad över.
om en liten stund kommer ellen hit fan va skönt det ska bli slipper jag sitta här..
          
kofta hm 
svart linne - hm 
linne D&G- fick de vet inte
jeans leggings- schweiz 
kaffe haha . 




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


kommentar alicebabe

haha jag blir alltid lika glad när jag går in på min blogg och hittar alice tretusen kommentarer hah !
fan va jagälskar dom !



 


godmorgon

godmorgon, ni sitter jag här och har just ätit upp min frukost ja jag är medveten om att klockan är över två men jag sov till typ halv ett sen gick jag inte upp fören klockan va över ett. Fråga inte varför jag låg kvar ni kommer ändå inte få veta sanningen. 
nu, jag tror jag ska ta det ganska lugnt idag för jag tror inte jag orkar så mycket mer idag om jag ska va helt ärlig är lite svag idag. kanske ska ta en sväng ner på stan med mamma idag. bara en snabbis men jag pallar inte nått annat är skit trött och rätt ledsen.

                                                                                        
 - men ska göra mig iordning hörs senare puss


hmh..

hej, jag har för det medta bara vart med ellen idag vi har suttit i en busskur som två jävla lodare.  och bara pratat flummat jätte lite men för det mesta bara pratat igenom en massa saker har vart skönt att bara sitta och prata och ta det lungt.
ända sen jag kom in så har jag därimot bara suttit och frysit och huttrat. det är verkligen skit kallt och jag behöver seriöst nån här som kan värma mig..
                                                                                                                   -vill bara inte sova själv


shooooo

tja har vat en ganska långtråkig dag idag. känner mig nere och har inte riktigt orken för något idag. jag har slappat och tagit det lungt sen jag kom en från skolan men nu ska jag dra till ellen ett tag hon och jag lär ju va  roliga idag´.

jag klarar ett dåligt svar jag kommer över det och kommer må bra igen, men det jag inte klarar är väntan på det, att sitta där och bara sitirra i luften för att man bara hoppas att det ska komma ett sms och göra allting bra och att man har tagit allting på fel sätt och att det skulle sluta bra iaf. även fast jag känner på mig nu att det inte kommer bli så. tårar rinner och det ända som kommer upp  mitt huvud är, fan jag vill bara ha dig jag vill bara vara din



rubrik ?

är när man har skickat ett sms som är viktigt och som man verkligen vill ha svar på och rätt snabbt också. man sitter där och spänner sig och väntar på svar just för att man också är lite nervös för vad man ska få för svar. och sen när man suttit där i en timme så fortsätter bara tiden gå och man får inge svar. det är inte personen som inte svarar jag gnäller på utan väntan. JAG HARTAR ATT VÄNTA PÅ SVAR. 
 


skooooooooooolan

hejhej i skolan har jag haft en bra dag visst den har vart för lång men ändå helt okej lixom.
sen efter skolan idag har det ju vart en  mindre bra dag tröstat min bästavän som vart ledsen.
har inte så mycket att säga om dagen faktiskt så n får bara lite bilder ist.
  


  



ett år sen idag

idag är en sån här skum dag när man vet exekt vad som hnde hela dagen för ett år sen.. jag kommer verkligen ihåg allting från idag från ett år sen.
ja vill skriva ut exakt vad som hände för ett år sen idag för det blir konstigt men kan skriva det här. jag va med en kille som jag sen blev tsm med idag för ett år sen. känns bara konstigt för att det har gått så lång tid..

- ett år sen



åh toppen

jag gick upp tio i sju för då hinner jag allting precis till lite över åtte eftersom jag börjar fem i halv nio. men idag hade jag ju fan sovmorgon !
jag håller på att somna här nu och har inte så jätte mycket att säga.. :O
är arg för att jag kunde sova mera.



morgon igen

GOD MORGON. jag är trött som fan men sov iaf en halv timme längre än vanligt inte för att det gav mig så jätte mycke men kanske gav lit iaf. jag hoppas för tillfället på att ja har sovmorgon kommer aldrig ngonsin ha det jag tror jag hade det förra veckan men jagkan ju iaf hoppas.
idag blir en jobbig dag för vi går till halv fyra och jag har ingen ork för det överhuvudtaget verkligen och vi går till halv fyra aja jag har ju alice i skolan hon kan säkert pigga upp mig.

- snygg style man har på morgonen då..


- heheheh


sov nu !

okej jag orkar inte fixa det sista med this or that idag så ni får det imorgon eller nått för jag dör av trötthet idag och nu måsste jag verkligen sova och sova och sova ennu mera fan va skönt.
imorn kan bli mer eller mindre roligt får se lite hur det blir men frågan kommer imorn så det kan bli förjävligt seriöst ett helvetre eller så blir det toppen jajajag får väl se :_D
sov sött och dröm om mig !



hahah

hahha jag älsakr att alice har börjat bomba min blogg med kommentarer !! haha jag älsakr Dig min fru !

min dag har vart mysig först och mindre mysig sen. jag hade det jätte mysigt med lucas i ¨några timmar. hade det mysigt som vanligt. sen blev det till att trösta och vara till stöd  i stället men vill inte skriva ut så himla mycket om det. så det tänker ja inte göra heller.
nu ska ni snart få en this or that ! :D <3

-  bara för att jag älsar dig !


hann visst

hihi jag han visst blogga trodde typ inte att jag skulle göra det en jag gjorde visst det.
jag är verkligen på as bra humör jag har haft bästa dagen i skolan nu ska jag träffa lucas jag har min kamera igen, jag har blivit brn livet leker :D

- ska dra till lucas nu vi hörs sen puss ♥


alice högbom du gjorde min dag !

tjaa. har haft en så jävla bra dag idag tack vare en person ALICE HÖGBOM fan vet du  hur jävla underbar du är eller? sen jumpa lektionen alltså tidigt på dagen så har jag typ bara vart med alice hela dagen. har haft så jävla roligt asså typ dött av så jävla mycket flum... typ våran lunch idag  blev as mysig vi gick till ica köpte två sallader med kyckling och pasta ost och massa gott och satte oss i en lekpark snackade om typ allt möjligt sen köpte vi glass och sprang rut med våra glasspinnar i munnen och såg cp ut. nu ska ni få bilder ! 

   

  

                         
- haha ja vi är heta framför allt när vi har glasspinnar i munnen :D <3


hejdå

nu har jag litehalv bråttom till skolan men vi hörs ikväll eftersm jag ska va med lucas kommer jag inte ha tid att uppdatera efter skolan skulle jagtro men jag ska se va jag kan göra ska också försöka få lite bilder från dagen. !
puss

kom på en sak

jag kan inte göra nån jävla outfit för jag har ju inte min kamera än. så jag kan bara ta kort på min mobil där man verkligen inte ser ett ända jävla skit...
heheh aja djag får den idag hoppas jag iaf på. håll tummarna för min skull och för att jag också sen hittar mitt minneskort..? det funkar säkert !
Jag har 20 minuter kvar sen måste jag åka. :D

tips!

ett tips om hud salvor är Delon + olive. man tror att den är rätt dålig men den funkar faktskt jätte bra det återfuktar och gör huden jätte mjuk och smidig jag tipsar verkligen den här bodybuttern. det finns också till ansiktet. och det finns också scrub till duschen.



morgis

nu siter jag här och känner mig duktig, jag kom upp til 20 över sex och hoppa in i duschen va klar kvart i :D:O
fan va jag va snabb då och nu har jag en timma på mig till reste kommer jag antagligen hinna. och de absolut bästa av allt vet ni va det är ? ag är inte ens trött ! :D:D::D:
 och jag kommer antagligen få tillbaka min kamera idag så då slipper ni mobil bilderna. (yyyy)



- cpcpcpcppcp men tumme upp på min morgon !

 


plugg, plugg. plugg och efter det ska jag plugga

nu sitter jag och gör min favorit sak i hela livet asså med andra ord så pluggar jag kul va?
har jag verkligen gkor hela dagen idag och alla andra dagar i mitt liv om jag skulle dö idag så har jag slöstat bort hela mitt liv på att gå i skolan och plugga känns kul asså..
jag vet nte om jag kommer att uppdaterar mer idag men jag tror nte att jag kommer orka det faktiskt.

imorgn måste jag gå 40 minuter extra i skolan så slutar tjugo i tre och sen efter det ska jag va med lucas så jag vet inte riktigt när jag uppdaterar men jag ska försöka få upp ett på morgonen imorgon. det tror jag iaf att jag hinner det sitter ju ändå och kollar på scrubs på morgonen så ska hinna det.
och så ska ni få outfit och facelook imorgon också jag lovar !
sov gott puss och alla som läser dröm om mig ! ♥

- jag vet att mitt hår ser jätte gult ut hehe


fan va jag älskar mig och alice och i böjan va också kajsa med !



now

nu ska jag dra och fika på mekka med mamma och håkan en snabbis och sendan komma em och fortätta plugga.
jag kommer bli fet som en ko jg fikar hela tiden, jaja alla klagar ju på att jag är för smal nu kan ni snart klaga på att jag är för fet :D
 nu vs snart




fan va jag hatar..



jag är verkligen skit trött på blogg.se den är så jävla värdelös. den är skit trög hela tiden vissa inlägg kommer aldrig upp vissa bilder går inte upp och massor.
som det har blivigt med min hela tiden nu, varje gång jag ska lägga upp en bild stänger allt ner sig ?! så jävla irriterande.


hemma

nu siter jag hemma och har redan börjat plugga duktig som jag är haha. sitter och pluggar , det handlar om kristendomen óch jag har den Ortodoxa kyrkan. rätt jobigt att hitta fakta om det men blir säkert bra.
idag blir det mest plugg för jag tror seriöst inte at jag kommer hinna göra så himla mycket mer än att plugga. har lite för mycket att göra. men det ska jag hinna iaf.
imorgon ska jag göra en uppsats som ett prov blir ju jätte kul.. aja det blir nog iaf ganska så lätt.
 
- hahah jag älskar cp bilder 
 


skolan...

nu sitter jag här och har kommit hem från skolan. fan va den är jobbig jag är så jävla trött nu som vanligt.. jaja det blir väl okej.
vlket datum slutar vi skolan egentligen?  skit samma det är iaf inte långt kvar så jävla jävla skööönt det ska bli asså.
idag blir plugg fram till kvällen


- hahah söta vi är


GOD MORGON

godmorgon alla.
just nu känner jag verkligen att jag borde ha gåt och lagt mig tidigarare än jag gjorde är verklien helt död nu.. mitt hår är dessutom fullt med olja som inte går att få ut herregud vilken dålig dag det är eller okej men en dålig morgon iaf..

vanlia morgon kläderna


ett misstag

ett misstag som ni aldrig får låta mig gör om igen. är att klippa lugg jag har försökt två gånger men jag passar verkligen inte i det överhuvudet kollat igenom lite bilder det är verkliggen jätte fult på mig !





mer från dagen

hahh jag och ellen har vart cp idag. det började med att jag stoppade en kudde under tröjan och såg verkligen högrvid ut då. haha sen skrämde jag slaget ur en och sa att jag va gravid på riktigt haha. förlåt för det men var verkligen kul!


- tycker ni jag passar som gravid?




alla idioter kan ju läsa

det här går ut till alla fucking jävla idíoter i den här staden så om du är en av dom läs. om du: andvänder foundation på läpparna, om du är dryg, om du snackar skit om folk m.m är du en idiot som ska läsa det här.

jag är så jävla trött på den här stan av en ända anledning jo att när någon i den här stan får höra något om någon som dom tycker är intessant så måste den berätta det för alla i sin kompiskrets. och sen går det vidare så. och helt plötsligt på en dag typ har man ett skit treviligt rykte på sig som dessutom är helt jävla omöjligt att få bort. jag har kämpat länge för att inte bry mig om det och bara ignorera alla som säger någont. och det mest ironiska just nu är att jag trodde att jag klarade det nu attdet faktiskt var okej och att alla fick tycke precis vad dom ville det spelar ingen roll eller hur? men sen som vanligt när jag lär känna ngon ny får jag höra något i stilen med: hon va ju fan snäll ju jag som trodde hon va västa..! ja det sägs förvånat och alla vet väl ändå hur den meningen slutar jag tror inte jag behöver avsluta den ens än gång. och det  är just det som gör mig så ledsen och arg. människor som inte känner mig överhuvudtaget dömer mig från allt dom hört om mig? hur fan är det rättvist man kan inte döma någon om man inte vet hela historien. och det är ingen förutom mina närmaste kompisr som gör det..
jag har fått nog av det här nu om ni har ett problem med mig och allt jag gjort och gör säg det till mig då så kan ni ju fan få veta hela sannigen genom allt. men sluta döm mig för de..
men visst jg vet själv att ni inte kommer ändra era fucking åsikter på grund av det här, så fortsätt då om de är så jävla kul
 och det absolut sista tack till er två som startade det här: ni är idioter för att det är erat fel en av er är jag kompis med igen men du ska veta att jag aldrig kommer förlåta dig och hur mycket du har fått mig att gå igenom. det gör ont att en så nära vän som du va har fått det att gå så här långt...




nytt

                                                               
 -jumpsuit hm



JAG VET ATT MAN INTE SER KLÄNNINGEN !




tjaaaaaaaaaaa

nu sitter jag här framför datan. försökte uppdatera tidigare idag faktiskt men blogg.se hade damp som vanligt. blogg.se är så bra asså (Y)

dagen har spenderats med ellen korven, vi har flummat som fan, vart nere på stan och var på väg ut och gå runt lite när vi gick förbi öster och träffa hugo där av en slump faktiskt. då stanna vi där och va i början bara med hugo och mange men sen kom hampus & johan också. har vart kul.
tredje dagen i rad för mig som har spenderats med hugo haha. försökte också få lucas att komma dit idag men gick lite sådär eftersom han nte såg smset fören jag va hemma..
aja lite bilder tog jag iaf men bara när det var jag ellen ocg hugo.
  
- ni får bara två bider såg nu att alla från då va på hugo ? :O ;)

 


nununu

nu sk jag sätta mig och kolla lite på scrubs som vanligt. ja de är mitt liv !
jag fattar inte hur man inte gillar scrbs så jävla bra ju !!
det handlar om:
den absoluta huvpersonen är JD och det är honom man följer mest. hela serien utspelar sig i USA på ett sjukhus. man föjer deras arbetsdagar och en del utanför sjukhuset också. det växlar väldigt mycket mellan väldigt seriösa och ledsna stunder och mellanväldigt oseriösa och komiska. JD jobbar innom medicinen och hans bästa vän som också jobbar på samma sjukhus jobbar med kirurgerna. JD har sin mentor doktor Perry Cox, men JD är en tönt som  gillar skämt som är ung och inte mognat än medan hans mentor är äldre och inta har samma syn på allt. de andra som man följer mest är Carla sjuksköterska & JDs bästavän turks flickvän, bob kelso chefen över hela sjukhuset, jorden flickvän, elliot kollega & vaktmästaren!
den här serien är så hilma underbar för den får en både att sitta och asgarva och mig iaf att storgråta!





nu är jag hemmis

hejsan nu är jag hemma från hugo har vart en lungn chill kväll idag har inte orkat något annat iofs.
jag vill attt ni ska kunna få mina kamera bilder men jag har ingen aning om vart min kamera är ? :S
så ni får nöja er med bilder från mobilen som är as suddiga...
  

  


hejsan

tjjjjjja !
nu sitter jag här och funderar på min dåliga uppdatering.
I kväll nu vid nio så ska jag dra hem ill hugo och va med honom och ellen ett litet tag.
men när jag kommer hem ska ni få uppdateringar om valborg och om min dag idag. har nämligen hittat mina kläder till skolavslutningen. eller bara klänningen toppen :D
jag har ont i huvudet och ska dra och ta en alvedon puss !
bloggar sen !




RSS 2.0